Авторизация

Кабмін прийняв рішення направити залишки держсубвенції на розвиток сільської медицини

Кабмін прийняв рішення направити залишки держсубвенції на розвиток сільської медицини
КМУ затвердив постанову направляти залишки державної субвенції з бюджету на розвиток медицини в сільській місцевості, повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук в Telegram-каналі.
"Уряд прийняв рішення, яке дозволить поліпшити надання медичних послуг в сільській місцевості більш ніж для 1 млн чол. Суть постанови – в ефективному використанні залишків державної субвенції з бюджету, які будуть спрямовані на розвиток медицини в сільській місцевості", – написав він.
За його словами, розпорядники коштів на місцях зможуть ефективно використовувати залишки субвенцій для добудови нових амбулаторій, а також покупки автотранспорту для амбулаторій, які вже працюють, і будівництво яких вже розпочато в попередні два роки.
Постанова передбачає, що в 2020 році обласні державні адміністрації за погодженням з Міністерством розвитку громад і територій та Міністерством охорони здоров'я зможуть розподіляти субвенції між проектами і заходами.
Нагадаємо, що з 1 квітня 2020 року має запрацювати програма медичних гарантій для населення для всіх видів допомоги: первинної, спеціалізованої, високоспеціалізованої, екстреної, паліативної, медичної реабілітації та реімбурсації ліків.
Автор: Наталія Холявицька
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?