Авторизация

Прем'єр-міністр прокоментував ряд звільнень у Міністерстві охорони здоров'я України

Прем'єр-міністр прокоментував ряд звільнень у Міністерстві охорони здоров'я України
Скалецька в стані сама підібрати собі команду - Олексій Гончарук.
Під час години запитань до уряду у Верховній Раді прем'єр-міністр Олексій Гончарук прокоментував кадрові питання в Міністерстві охорони здоров'я:
"Я переконаний в тому що міністр охорони здоров'я Зоряна Скалецька володіє достатньою мудрістю та професіоналізмом підібрати команду самостійно, бо саме людина яка несе політичну відповідальність за реформу має право формувати команду", - сказав Гончарук.
За його словами,це абсолютно нормальний робочий процес.
"З приводу МОЗ - ситуація дуже проста. У нас в кожному міністерстві зараз звільняються десятки. Ситуація в Міністерстві охорони здоров'я полягає в тому, що туди зайшла нова команда і далеко не всі люди, які були лояльні до старої команді, до старого міністра, знайшли спільну мову з командою нового міністра. Я це з цим пов'язую", - заявив глава уряду.
Також, він підкреслив, що стежить за тим, щоб люди з корупційним минулим та зіпсованою репутацією не посідали посад в уряді.
Нагадаємо, що 17 грудня заступник міністра охорони здоров'я України Младена Качурець написала заяву про відставку. Вона була призначена на посаду 11 вересня.
В цей же день генеральний директор Центру громадського здоров'я Міністерства охорони здоров'я України Володимир Курпіта заявляє, що також написав заяву про звільнення зі своєї посади.
25 листопада написав заяву про звільнення з посади голови Національної служби здоров'я України Олег Петренко.
20 листопада уряд звільнив заступника міністра охорони здоров'я Михайла Загрійчука, який був призначений на цю посаду 11 вересня. Загрійчук написав заяву про звільнення за власним бажанням.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка