Авторизация

Почався конкурсний відбір наукових робіт та розробок на 2020 рік

Почався конкурсний відбір наукових робіт та розробок на 2020 рік
Міністерство охорони здоров'я запрошує заклади та установи, які знаходяться у сфері його управління, на конкурсний відбір проектів наукових досліджень та розробок на 2020 рік за новими принципами фінансування.
Нагадаємо, в жовтні МОЗ України затвердило нові правила, за якими буде здійснювати розгляд наукових робіт в міністерстві, - Положення про Комісію з питань науково-дослідних робіт.


Що ж змінилося?


На заявки учасників буде впливати як якість і реалістичність заявки, так і науковий потенціал керівника роботи за останні 5 років. Враховуються його наукові статті у виданнях, що індексуються в провідних міжнародних наукометричних базах даних, патенти на винаходи, залучені кошти на наукові дослідження (державно-приватне партнерство та міжнародні гранти).
Детальніше про критерії відбору: https://bit.ly/2EjFtRt
На заявках учасників будуть вказуватися назва установи, прізвище керівника та виконавців. Це забезпечить справедливість та неупередженість конкурсного відбору.


Конкурсний відбір


Вже стартував конкурсний відбір проектів фундаментальних та прикладних наукових досліджень, науково-технічних (експериментальних) розробок для установ, що знаходяться у сфері управління МОЗ України.
Виконання цих досліджень почнеться у 2020 році коштом з державного бюджету.
Подавати документи для участі в конкурсному відборі можливо до 13 січня 2020 року.
Детальніше про вимоги до учасників конкурсу, критерії відбору, методичні рекомендації з підготовки проектів заявок на фінансування наукових досліджень та розробок, орієнтовні форми заявок та відомостей заявок, анотованого звіту: https://bit.ly/2EjFtRt
Автор: Наталія Холявицька.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка