Авторизация

На змаганнях в Республіці Білорусь команда Донецького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф стала переможцем

На змаганнях в Республіці Білорусь команда Донецького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф стала переможцем
Міністерство охорони здоров’я Республіки Білорусь і Республіканського комітету Білоруського професійного союзу працівників охорони здоров’я, 13 бригад-переможців обласних чемпіонатів з Донецької, Харківської, Дніпропетровської, Запорізької, Одеської областей, республіки Білорусь та Польщі взяли участь у «Перших відкритих змаганнях бригад служби швидкої медичної допомоги Республіки Білорусь 2019», які відбулись 28-30 листопада 2019 року.
Бригада працівників Донецького обласного центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф стала абсолютним переможцем. Команда вже не вперше бере участь та здобуває призові місця в змаганнях бригад екстреної медичної допомоги різного рівня.
Випробування складалися з 200 тестових запитань та 6 практичних завдань, де були змодельовані ситуації із загрозою для життя людини.
Нагадаємо, що в травні 2019 Кабінет Міністрів затвердив Концепцію розвитку системи екстреної медичної допомоги. Трансформація екстреної допомоги розрахована на 5 років.
Цього року планують закупити ще близько 430 автомобілів, які відправлятимуться до шести регіонів. Завершується створення оперативно-диспетчерських служб в усіх областях, це дозволить скоротити швидкість обробки викликів та приїзду бригад, отримати якісну статистику роботи служб екстреної медичної допомоги.
Автор: Наталія Холявицька.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?