Авторизация

Україна туристична - Львівська область

 Недарма місто Львів називають серцем України. Адже він має велике культурне значення для цієї країни. В історичному центрі міста та області знаходиться величезна кількість пам'яток. Але цікавий не тільки сам Львів, туристам обов'язково варто відвідати і всю область. Ось що цікавого там можна побачити.


Ті туристи, які обожнюють часи благородних лицарів і все що з цим пов'язано, можуть зануритися в цю епоху, відвідавши замки у Львівській області. На пагорбі розташовується Олеський замок. У цьому найдавнішому пам'ятнику культури знаходиться велика кількість експонатів. А Підгорецький замок можуть впізнати поціновувачі радянського кіно. Адже це місце було знято у фільмі «Д'артаньян і три мушкетери». Також увагу привернуть Золочівський замок і Свірзька фортеця. З кожним пам'ятником пов'язані якісь цікаві і навіть містичні історії, тому вражень після їх відвідування буде маса.


А ті люди, які захочуть зарядитися силою, можуть відправитися в селище Підкамінь. Там знаходиться Природний об'єкт з лякаючим, але в той же час цікавою назвою – чортів камінь. Розміри каменю вражають-Висота 16 метрів. Але найголовніше-його особлива потужна енергетика. Недарма біля каменю були знайдені сліди жертвоприношень, які робили язичницьке племена. Пізніше недалеко від цих місць ховали козаків.


Паломники з усієї країни щорічно відвідують Свято-Успенську лавру. Вона була побудована ще в 15 столітті і діє досі. Монастир відноситься до оборонного типу.


Є у Львівській області і печерний монастир. Його історія своїм корінням сягає в 15 століття, тоді тут розташовувалося місто. Зараз же монастир знаходиться біля села Розгірче. Археологам вдалося знайти доказ того, що ще до ченців в цій місцевості проживали люди. І відбувалося це в далекому часі – 8-7 століттях до нашої ери.


Крім старовинних замків і монастирів, Львівська область може забезпечити туристам і активний відпочинок. У селі Майдан працює гірськолижна база. Вона прекрасно обладнана-тут працює зручний підйомник крісельного типу. Довжина траси - 680 метрів. База невелика, але дуже затишна і ціни досить прийнятні.


Цінителі літературної творчості, напевно захочуть відвідати батьківщину письменника Івана Франка. Це Нагуєвичі. Тут знаходиться Садиба письменника і Будинок-музей.


Ну а одним з найулюбленіших місць для туристів залишаються Карпати. Тут можна насолодитися прекрасними видами природи. Крім того, є можливість оздоровитися, так як тут знаходиться велика кількість джерел мінеральних вод. Торф'яна грязь теж володіє прекрасними лікувальними властивостями.


Львівська область представляє великий інтерес для туристів. Гори, пам'ятники, замки, монастирі і здравниці – все це знаходиться поблизу, тому за короткий термін можна отримати величезний запас вражень.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?