Авторизация

Обзор самой популярной бк ПариМатч

 Популярний букмекер з високими лімітами і коефіцієнтами на азіатські фори, який спонсорує багато команд в різних видах спорту, має велику кількість команд в своїх партнерах, зокрема ПариМатч є партнерами топових клубів регбі і футбольних https://pm.ua/uk/football, як Болтон, Віган Атлетик, Челсі, Ліверпуль, Астон Вілла, Віган Уоріерс (регбі).


Дана букмекерська контора працює в інтернеті з 2006 року і має ліцензію острова Ман, де були створені спеціальні закони для гравців. Вони є великими фахівцями в області лайв-ставок, вони пропонують близько 3000 лайв-ставок на місяць.


Підтримка клієнтів.
Багатомовна підтримка, 24 години на добу може допомогти вам у разі виникнення будь-яких проблем. З техпідтримкою можна спілкуватися відомими способами: лайв чат, електронна пошта, факс і звичайна пошта. Крім того, техпідтримка доступна по скайпу, що поки ще не так поширене в світі ставок. Відповідь саппорта не змусить вас довго чекати, досить ефективні, працівники доброзичливі при спілкуванні зі своїми клієнтами практично з будь-яких питань. Коли малося на увазі багатомовність контори, малися на увазі англійську, Китайську, Корейську і Тайську мови.


Валюта рахунків: Фунт стерлінгів, Євро, Долар США, Долар Гонг Конга, рінггіт Малайзійський, Китайські Ренмінбі, Долар Сінгапуру Тайський Бат, індонезійські рупії. Депозити можна внести за допомогою: всіх видів дебетних/кредитних карт, Visa, Maestro, MasterCard, Electron, Dankort, Китайські дебетні карти, Baropay, Neteller, Skrill (Moneybookers), Entropay, UKash vouchers, MyDebit, тайські карти, банківський переказ, швидкий банківський переказ і чеки.


Обов'язкова умова для внесення депозитів за допомогою карт: ім'я власника карти і власника аккаунта в конторі повинні збігатися, інакше аккаунт буде заморожений. Методи виведення виграшів: чеки, банківський переказ, Skrill (Moneybookers) і Neteller. Виводити виграші можна тільки раз на тиждень, тільки тими способами, за допомогою яких гроші були внесені на депозит. Для вищеописаних операцій рекомендуються Skrill (Moneybookers).

Як робити ставки в ПариМатч

Робити ставки у цієї букмекерської контори можна поки тільки двома способами: мобільні ставки і ставки на сайті. На сайті використовуються 4 формати ставок: десятковий (європейський тип), Гонг Конг, Індонезійська І Малайзійський. Дана букмекерська контора має одні з найбільш високих лімітів онлайн (максимальний розмір ставки оцінюється близько 35000 Євро на одинар). Обмеження на тижневий виграш - 500000 доларів на гравця і високі коефіцієнти в межах 1. 93-1. 93, на основні Ліги 1. 98-1. 98, за цим показником вони точно попереду планети всієї. Крім онлайн ставок на футбол, ви можете також користуватися лайв ставками на американський футбол, теніс і баскетбол.


Незважаючи на принади коефіцієнтів, і ліміти, розпис не надто щедра, кількість ставок за подіями – не великі, загалом, є над чим працювати. Але, самий, мабуть, головний момент і найголовніша фішка контори – лайв ставки з дуже високими коефіцієнтами. Гасло компанії « " ми-фахівці за ставками онлайн ігри. Всіма продуктами даної букмекерської контори можна користуватися з одного аккаунта, тобто єдиний пароль і логін на казино, букмекер, покер, Фінанси і так далі.


Надійність
Ймовірно, надійність-це найбільш вагома точка цієї контори. Компанія має ліцензію Cube Limited, яка повністю ліцензована і регулюється за законами острова Ман Gambling Supervision Committee. Всі кошти клієнтів (депозити і виграші) містяться на окремому рахунку обов'язкових резервів в Королівському банку Шотландії Міжнародного AIB і острова Мен. Це означає, що ваші гроші знаходяться в безпеці і знаходяться в цілості протягом усього часу, що вони знаходяться у вас на рахунку.


Переваги і мінуси контори:

  • Головні переваги-неймовірно високі ліміти ставок
  • Величезна кількість пропозицій з футболу
  • Просто шалені онлайн ставки з високими коефіцієнтами
  • Ранні лінії з хорошими коефіцієнтами на азіатські фори
  • Пристойні відеотрансляції для китайських гравців
  • Непристойно високі коефіцієнти, іноді досягають 1. 98-1. 98 на мобільних ставках

Мінус:

  • Не так багато видів спорту
  • Немає звичних висновків виграшів, зокрема на кредитну карту, не кажу про Вебмані


Букмекерська контора ПариМатч рекомендується для ставок на футбол, для лайв ставок на футбол, теніс, баскетбол. З рекомендацій: перш ніж ви будете вводити кошти в цю контору, підтвердіть свій рахунок, підтвердіть свою особистість на сайті, щоб не було проблем з виведенням виграшів.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?