Авторизация

Как получить «Зеленую карту»

 Найчастіше ті з нас, хто рішуче має намір іммігрувати стикається з фундаментальним питанням про те, як отримати Green Card США. Для початку варто визначитися, яким статусом наділений даний документ.


"Грін карта" зелена карта для виїзду за кордон - являє собою ідентифікаційне посвідчення особи, що дозволяє проживати і працювати на території Сполучених Штатів Америки. Через п'ять років після отримання даного документа, допускається подача заяви на отримання громадянства.

Отримуємо "зелену карту" і вирушаємо в США

Незалежно від соціального статусу і політичних переконань, кожна людина, що проживає на території Російської Федерації, наділений рівними правами щодо вільного переміщення і проживання в будь-якій країні світу. Реалізувати надану можливість допускається і за допомогою»зеленої карти".


Переваги володіння "Грін картою"

Отримуючи зелену карту, у певної особи відкривається ряд таких прав:

  • - постійне місце проживання;
  • - навчання в будь
  • - якому навчальному закладі;
  • - робота на гідному підприємстві;
  • - отримання пенсії після завершення трудової діяльності.

Крім наведених прав, доступні і інші соціальні блага, одним з яких є медичне обслуговування.

Випробуй свою удачу

Більше всього поширеним варіантом отримання Green Card США є участь в лотереї. Щоб скористатися таким шансом, зацікавленій особі необхідно відвідати сайт. На ньому, в режимі онлайн, потрібно заповнити спеціальну анкету. При внесенні інформаційних даних, слід дотримуватися граничної точності, оскільки заява на участь може бути відхилена. Отримати свій щасливий квиток для здійснення «американської мрії» здатна будь-яка людина, яка має рівноцінний документ про середню освіту (атестат або диплом училища). Крім основної особи, яка претендує на громадянство, заяву на отримання візи може подати чоловік (дружина), а також діти, які не пов'язані узами шлюбу.


Обережно, шахраї виявили безліч веб-ресурсів, що видають себе за представництва, що займаються розіграшем «зелених карт».


Обов'язково враховуйте наступні аспекти:

  • Для офіційної реєстрації не передбачена грошова плата.
  • Обумовлена лотерея не має дочірніх організацій і філій.
  • Взяти участь у заході допускається, виключно відвідавши дану сторінку.
  • Координатори цієї соціальної програми не надсилають повідомлень на мобільний телефон або на електронну скриньку.

Можливі варіанти отримання " зеленої карти»

Варто зауважити, що крім участі в лотереї, є й інші способи отримання Green Card США. Давайте їх розглянемо: вступ в шлюб з громадянином США. Даний варіант передбачає офіційно оформлені шлюбні відносини державними органами США. Найчастіше розглянутий спосіб отримання "грін карти" є одним з найбільш легких. Однак, варто пам'ятати, якщо шлюб буде визнаний фіктивним, на громадянина, який прибув з іншої держави накладається значний штраф або ж він піддається негайній депортації до себе на батьківщину.Через робочу візу. Клопотання керівництвом компанії, про те, що іноземний співробітник добре справляється з покладеною на нього трудовою функцією, і внаслідок цього, йому необхідно отримати «грін карту».


Надання притулку від політичного чи іншого роду переслідування. Цей спосіб здійснимо, якщо певній особі в її державі загрожує безпосередня небезпека у зв'язку з її політичними чи іншого роду переконаннями.Вкладення інвестицій в підприємства, розташовані на території США. Сума вкладень повинна становити мінімум 500 тис. долар.Переїзд на постійне місце проживання до проживають родичів. Один з найбільш перспективних варіантів отримання зеленої карти, однак, з існуючою квотою, очікування документа може скласти від п'яти до десяти років.


Переведення кваліфікованого співробітника з представництва розташованого за межами США, на роботу у філію компанії, яка знаходиться на території Америки.


рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка