Авторизация

Страхування виїжджаючих за кордон. Як відпочити спокійно?

 Якщо ви хочете приємно і спокійно відпочити за кордоном, вам просто необхідно придбати туристичний поліс страхування для громадян, що виїжджають за кордон.
Заплативши відносно невеликі гроші, ви, в разі необхідності, зможете звернутися за невідкладною медичною допомогою в будь-якій країні світу.
Якщо ви застрахувалися, то вам відшкодують витрати: на екстрену медичну допомогу, в тому числі і стоматологічну, а також на транспортування і госпіталізацію. Можлива грошова компенсація на повернення в країну проживання; на витрати при перевозі тіла (в разі смерті); на перебування, поїздку близьких родичів в надзвичайних ситуаціях; на адміністративну і юридичну допомогу; на здійснення дострокового повернення, непередбаченого застрахованою особою; на відшкодування матеріальних засобів при втраті багажу.
Приблизна вартість страхового поліса може залежати від термінів перебування, країни, віку (тому що страхування коштує дорожче для осіб старше 60 років, а для дітей передбачаються знижки), мети виїзду (при заняттях спортом вартість підвищується), інших факторів.
При оформленні поліса у компанії ekta.insure вам знадобляться наступні документи: закордонний паспорт або його копія, а якщо ви бажаєте придбати колективний поліс, то потрібні копії закордонних паспортів всіх членів колективу.
При самостійному зверненні за лікарською допомогою, вам необхідно зажадати від лікуючого лікаря ряд документів: оригінал рахунку та довідки медустанови, виписані рецепти, напрямок-рахунок при проходженні різноманітних медичних і лабораторних досліджень, документи, що підтверджують оплату вами лікування, медикаментів та інших послуг.
При виїзді за кордон завжди тримайте при собі поліс і закордонний паспорт. При їх втрати вам потрібно якомога швидше звернутися в Консульство вашої країни.
Ніколи не слід віддавати медичним установам свій закордонний паспорт в якості застави при оплаті медичних послуг.
Для того щоб вам не довелося звертатися до медичних установ за незначною допомогою, вам слід взяти з собою: лейкопластир, засіб для захисту від УФ випромінювання, знеболюючий засіб, крем від комах, ліки від гастроентериту і діареї (ці хвороби займають перше місце при зверненні в страхові компанії ekta.insure за медичною допомогою). А також інші ліки, якими ви користуєтеся в повсякденному житті в зв'язку з будь-якими захворюваннями.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?