Авторизация

Скористатися е-візою в Україну зможуть громадяни 46 держав


Скористатися е-візою в Україну зможуть громадяни 46 держав
4 квітня запущено послугу оформлення візи для в’їзду на територію України в режимі онлайн. Нової послугою можуть скористатися громадяни 46 держав.

Про це повідомив офіційний сайт Міністерства закордонних справ. На сайті МЗС говориться, що для отримання дозволу на відвідини України необхідно заповнити анкету, завантажити відскановані копії документів та внести оплату.


Після виконання цих умов віза надходить на електронну адресу заявника. Є можливість відстеження стану оформлення документа в режимі онлайн.


Основними перевагами е-візи є дистанційне подання документів та відсутність необхідності відвідин консульства. Дана система дозволяє надавати інформаційну підтримку заявникам у процесі оформлення візи.


Оформлення онлайн-документа займає 9 робочих днів, а вартість візи становить $65. Термін дії разової візи – 30 днів.


На сайті МЗС наводиться список країн, громадяни яких мають право оформити е-візу: Австралія, Антигуа і Барбуда, Багамські острови, Барбадос, Бахрейн, Болівія, Бутан, Вануату, Гаїті, Гватемала, Гондурас, Гренада, Домініка , Домінікана, Індонезія, Камбоджа, Катар, Коста-Ріка, Кувейт, Лаос, Маврикій, Малайзія, Мальдіви, Мексика, Мікронезія, М’янма, Непал, Нікарагуа, Нова Зеландія, Оман, Палау, Перу, Сальвадор, Самоа, Саудівська Аравія, Сейшельські Острови, Сент-Вінсент і Гренадіни, Сент-Люсія, Сингапур, Суринам, Таїланд, Тимор-Лешті, Тринідад і Тобаго, Тувалу, Фіджі, Ямайка.


Нагадаємо, що аналогічна послуга діє і в інших країнах. Так, наприклад, українці можуть отримати дозвіл на відвідування Єгипту онлайн.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка