Авторизация

В Девай Конституції сідаємо на велосипед

На День Конституції відбудеться святковий фініш Всеукраїнського Туру Вишиваним Шляхом!


28 червня 2017 року об 11 ранку у столиці розпочнеться святкова вело-прогулянка, приурочена до фінішу проекту «Тур Вишиваним Шляхом 2017». Приєднатися зможуть усі охочі за умови попередньої реєстрації. Після завершення прогулянки на Майдані Незалежності відбудеться прес-конференція із учасниками проекту «Тур Вишиваним Шляхом 2017» – дивовижної тритижневої подорожі 11-ма областями України.


В Девай Конституції сідаємо на велосипед


5 червня 2017 року із Ужгорода та Слов’янська 4 щасливчики розпочали подорож найдовшим туристичним маршрутом в Україні. Кожен з них – досвідчений мандрівник та блогер: Христя Жук, Сергій Чекмарьов, Ірина Журавель та Сергій Нагорний. Двоє україномовних учасників поїхали досліджувати схід, а інша пара, що спілкується російською, вирушила на захід. У цьому є певний символізм – об’єднати різні регіони та зруйнувати стереотипи про «західників» і «східняків».


Мета Туру – відкрити громадськості маловідомі туристичні місця та надихнути мандрувати Україною. Організатор проекту – ГО «Вишиваний Шлях», яка минулого року реалізувала Всеукраїнський Велопробіг однойменним маршрутом через 10 регіонів країни.



«Ми прагнемо показати, що в Україні є на що подивитися. Чули, до прикладу, про дайвінг на Житомирщині? Чи про гончарну столицю України? А про борщ з полуницями на Полтавщині? Ми впевнені, що після нашого Туру українці масово хапатимуть рюкзаки і вирушатимуть досліджувати Батьківщину, бо вона того варта!», – говорить національний координатор проекту Катерина Ганус.


Учасники Туру рухались маршрутом «Вишиваний Шлях» у напрямку столиці. За їхніми плечима – 23 дні, 2 225 км, 11 регіонів, 40 гостинних локальних координаторів, 50 гігабайтів фотографій та мільйон вражень! Програма проекту була дуже насиченою: національні парки з водоспадами, майстер-класи, скелелазіння, підземелля, роуп-джампінг тощо. Мандрівники щодня ділилися враженнями на YouTube-каналі проекту, описували свої пригоди у текстових блогах на сайті та сторінках в соціальних мережах. Крім цього, в липні вийдуть повноцінні змонтовані відеоролики про кожен день подорожі.


В Девай Конституції сідаємо на велосипед


28 червня у Києві відбудеться святковий ВелоФініш Туру. Об 11 ранку четверо мандрівників очолять фінішний вело-парад, який рухатиметься двома колонами – від станції метро Героїв Дніпра та від станції метро Виставковий центр. Партнери проекту – представники Асоціації Велосипедистів Києва забезпечать супровід та вело-екскурсію Києвом на шляху до Майдану Незалежності. Є можливість орендувати велосипед від veliki.ua на місцях старту на спеціальних умовах. Приєднатися до заходу зможуть усі охочі за умови реєстрації.


На Майдані Незалежності учасники Туру поділяться найяскравішими враженнями, а організатори розіграють подарунки від партнерів для усіх гостей свята. Дізнатися більше про захід можна за посиланням: https://www.facebook.com/events/237726520053238


рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка