Авторизация

ЄІБ профінансує найкращі українські проєкти з енергоефективності

Розпочався відбір проєктів у рамках фінансової угоди "Енергоефективність громадських будівель в Україні" між Україною та Європейським інвестиційним банком (ЄІБ).


Про це повідомляє пресслужба Мінвідновлення.


Метою фінансової угоди є запровадження енергоефективних заходів у громадських будівлях, зокрема лікарнях, школах, ВНЗ, дитсадках, аптеках, бібліотеках тощо.


У відомстві пояснили, що фінансування буде надане на термомодернізацію громадських будівель, а також на будівельні роботи (у тому числі ремонтні роботи пошкоджень, отриманих внаслідок військової агресії росії).


Проєкті пропозиції С–Р· СЃСѓРїСЂРѕРІС–РґРЅРёРјРё документами необхідно подати РЅР° електронну адресу [email protected] РґРѕ 10 РіСЂСѓРґРЅСЏ 2023 СЂРѕРєСѓ.


Взяти участь у відборі можуть малі, середні міста та громади по всій Україні, за винятком розташованих в районі проведення воєнних дій або тих, які перебувають в тимчасовій окупації. Заявки мають бути подані органами місцевого самоврядування.


Відбір пройде у два етапи:


для учасників з готовою проєктною документацією;
для учасників без готової проєктної документації (після попереднього відбору такі учасники будуть зобов'язані підготувати документацію та подати її на оцінку проєкту).

З повним переліком вимог до учасників та проєктів можна ознайомитися у -R&c[0]=AT0m69mrmL8RlNPdfqdQ4dhzWM9GHDyGYBu_4Ko-w7N8ImvIXYHfAv8_IUoZZwcLjcEUwUiwteNzWSX5DjlDE5PNdDmpSU_a94Avt4O4OIfT_MtCpk9ckBC27J70FxATJ8aerfCDTCys-eHezL-nJIEeChTyvYrK-32-ZawWOIaS1XUxwA]Порядку відбору.


Нагадуємо:


Україна та Європейський інвестиційний банк підписали меморандум про взаєморозуміння щодо співпраці в проєктах відновлення України, який передбачає виділення 840 млн євро на реалізацію в 2023 році пріоритетних проєктів відновлення інфраструктури України.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?