Авторизация

Китай та Південна Корея посилять співпрацю у сфері напівпровідників

Китай та Південна Корея посилять співпрацю у сфері напівпровідників


getty images

Китай заявив про посилення діалогу та співпраці щодо ланцюгів постачання напівпровідників з Південною Кореєю на тлі глобальної напруженості навколо технологій та поставок мікросхем.


Про це повідомляє Bloomberg.


Міністр торгівлі Китаю Ван Веньтао зустрівся з міністром торгівлі Південної Кореї Ан Дук-Геном і заявив, що Пекін готовий поглиблювати двостороннє торговельне та інвестиційне співробітництво, йдеться в заяві міністерства торгівлі Китаю.


Обидва чиновники зустрілися під час зустрічі міністрів торгівлі АТЕС 2023 року, а також обмінялися думками щодо підтримки стабільності промислового ланцюжка поставок і зміцнення співпраці на двосторонньому, регіональному та багатосторонньому рівнях.


Нагадаємо:


Китай працює над пакетом підтримки своєї напівпровідникової промисловості на суму понад 1 трильйон юанів (143 мільярди доларів), що є важливим кроком на шляху до самодостатності у сфері чіпів і протидії діям США.


Адміністрація президента США працює над подальшим посиленням обмежень на експорт обладнання для виробництва напівпровідників до Китаю.



рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка