Авторизация

Новини 12 січня: податкові пільги для грального бізнесу скасують, новий пакет санкцій проти РФ

Про гральний бізнес. Верховна Рада прийняла у другому читанні законопроєкт №8079 щодо заборони перебування грального бізнесу на спрощеній системі оподаткування.


Про новий пакет санкцій проти РФ. У Брюсселі прискорили роботу над десятим пакетом санкцій проти Росії - країни-члени хочуть ухвалити новий пакет до саміту Україна-ЄС у Києві, запланованого на початок лютого.


Про податкові пільги для промисловості. Верховна Рада прийняла за основу законопроєкти №8298, №8299, які передбачають запровадження низки податкових пільг для промисловості.


Про відбудову зруйнованих міст. Платформа UNITED24 запустила напрям "Відбудова України" - його починають з Ірпеня: 18 житлових будинків будуть відновленні в Ірпені, Бородянці, Гостомелі, селах Бузове та Мила.


Про ситуацію в енергосистемі. У четвер, 12 січня, зберігається значний дефіцит потужності, у дев'яти областях застосовувалися аварійні відключення.


Ексклюзиви ЕП


Викинути Скабєєву з телевізора: чи можливо позбавити українців доступу до російського ТБ


Навесні 2022 року влада, дипломати та ініціативні групи почали новий етап боротьби з трансляцією ворожої пропаганди. Чи вдалося їм це?


Чатбот, який може стати твоїм другом або забере твою роботу. Чим небезпечна нова розробка OpenAI?


Розробка компанії OpenAI зробила революцію в дослідженні штучного інтелекту. Що здатен робити ChatGPT та чи не стануть ці напрацювання демоном, який погубить людство?

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?