Авторизация

Новини 10 січня: Мін'юст хоче стягнути активи Дерипаски, українці зможуть отримати LED-лампи

Про активи Дерипаски. Міністерство юстиції подало позов до Вищого антикорупційного суду (ВАКС) щодо застосування санкцій про стягнення активів одного з найбагатших російських олігархів Олега Дерипаски у дохід держави.


Про LED-лампи. Програма безкоштовного обміну старих електричних ламп розжарювання на енергоощадні LED-лампи стартує з 16 січня у режимі бета-тестування.


Про інфляцію. У грудні 2022 року інфляція зросла порівняно з листопадом на 0,7%, за 2022 рік у цілому ціни зросли на 26,6%.


Про дефіцит бюджету РФ. Глава Мінфіну РФ Антон Силуанов заявив, що за підсумками 2022 року дефіцит бюджету становив 3,3 трильйона рублів (понад 45 млрд дол), або 2,3% ВВП.


Про ФОП. Голова податкового комітету ВР Данило Гетманцев заявив, що після війни Україні доведеться змінювати спрощену систему оподаткування заради боротьби із "зарплатними ФОП".


Ексклюзив ЕП


Українські мігранти підіймають економіку Європи. Що буде з Україною без них?


Українські біженці швидко адаптуються в країнах ЄС і тепер уже стимулюють європейські економіки. Як же повернути мільйони мігрантів додому і чому зараз навіть добре, що вони за кордоном?

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?