Авторизация

Новини 6 грудня: Угорщина заблокувала €18 млрд для України, міжнародні резерви перевищили довоєнні

Про макрофін. Міністр фінансів Угорщини Міхай Варга висловився проти ухвалення Європейською радою поправок щодо виділення Україні 18 мільярдів євро макрофінансової допомоги в 2023 році.


Про енергосистему. Після масованої російської атаки на українську інфраструктуру в понеділок, 5 грудня, в енергосистемі зберігається дефіцит на рівні 19% від прогнозованого споживання.


Про банки. Національний банк України зобов'язав банки визначити перелік з щонайменше 35% відділень, які працюватимуть у разі настання блекауту, та забезпечити їх необхідним для такої роботи.


Про резерви. Міжнародні резерви України на 1 грудня становили 27,95 мільярдів доларів та перевищили рівень на початку великої війни.


Про санкції. До дев'ятого пакету санкцій проти Росії Європейська комісія запропонує внести заборону на нові інвестиції в російський гірничодобувний сектор, а також накласти експортний контроль на товари подвійного призначення на суму 2,3 мільярда євро.


Ексклюзив ЕП


Україна запустила виробництво дефіцитних 152-міліметрових снарядів. Чому тільки зараз?


Чому Міноборони не може відмовитися від "радянських" калібрів, як "Укроборонпром" таємно налагодив виробництво снарядів і чому цього не зробили за вісім років війни?

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка