Авторизация

Новини 30 вересня: Україна накладає санкції на Фрідмана, нові санкції від США та Британії

Про McDonald's. Мережа ресторанів McDonald's оголосила про відкриття залів ресторанів у Києві за низкою адрес - клієнтів попередили про можливість довгих черг.


Про валюту. Нацбанк з 5 жовтня повертає заборону на Р2Р-перекази з гривневих платіжних карткок українських банків на картки іноземних банків. Також регулятор подвоїв щомісячний ліміт на купівлю населенням безготівкової валюти в банках із подальшим розміщенням на депозиті - тепер він становить 100 тис. грн в еквіваленті


Про ціни. Очікується, що річна інфляція в єврозоні становитиме 10,0% у вересні 2022 року проти 9,1% у серпні 2022 року.


Про Фрідмана. РНБО ухвалила рішення про застосування санкцій до значущих фізичних і юридичних осіб РФ - у ньому "тисячі прізвищ і тисячі компаній". За даними ЕП, у списку, зокрема, співвласник "Альфа груп" Михайло Фрідман.


Про санкції. Міністерство фінансів США включило до санкційного списку проти Росії десятки юридичних та фізичних осіб, зокрема членів Держдуми і Ради Федерації, а також родичів високопоставлених офіційних осіб РФ. Санкції також розширили Канада та Британія.


Ексклюзиви ЕП


Добрива від терористів і зерновий коридор. На Україну тиснуть, щоб дати Росії вивозити свій аміак через Одесу


Що дали Україні зернова угода і два місяці роботи розблокованих портів. Чи може вона бути продовжена і як це пов'язано з експортом аміаку з Росії.




рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка