Авторизация

"ДТЕК" безкоштовно поставив військовим та лікарням електроенергію на 75 млн грн

"ДТЕК" безкоштовно поставив військовим та лікарням електроенергію на 75 млн грн

Енергохолдинг Ріната Ахметова "ДТЕК" у лютому-березні безкоштовно поставив військовим установам та лікарням електроенергію на суму 75 млн грн, повідомила компанія в понеділок.



"З початку війни "ДТЕК" безкоштовно надає електроенергію установам критичної інфраструктури – державним і комунальним медичним установам, військовим та силовим структурам, виробникам хліба", – зазначили в компанії.



За інформацією енергохолдингу, з початку війни протягом лютого-березня споживання цих закладів у Києві, Дніпропетровській та Донецькій областях становило майже 18 млн кВт-год на суму близько 75 млн. грн.



Загалом безплатну електроенергію отримували близько 150 установ. Це, зокрема, "Інститут травматології та ортопедії НАМН України", "Дніпропетровська обласна клінічна лікарня ім. І. І. Мечникова", "Курахівська міська лікарня" та інші.



"Ми розуміємо, що стабільна робота підприємств критичної інфраструктури зараз важлива як ніколи, тому почали постачати електроенергію цим закладам безкоштовно. Це наш внесок у майбутню перемогу", – наголосили в компанії.



 



 


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?