Авторизация

"Інтерпайп" поступово відновлює виробництво

"Інтерпайп" поступово відновлює виробництво

Українська промислова компанія "Інтерпайп" з початку квітня відновлює операційну діяльність в Дніпрі, Нікополі та Новомосковську, повідомляється в компанії в суботу.



Водночас уточнюється, що насамперед запрацюють потужності по фінішних операціях для доопрацювання напівготових труб, залізничних коліс і колісних пар. Основна частина готової продукції буде експортуватися на європейський ринок.



Також зазначається, що наприкінці березня компанія почала відвантажувати продукцію, вироблену ще до початку війни, автотранспортом до Європи. Пропускна здатність логістичних каналів в Україні обмежена, тому обсяги вантажів неможливо порівняти з обсягами довоєнного часу.



"Першим пріоритетом компанії є безпека наших співробітників і їхніх сімей, а також збереження і стабільна виплата зарплати. Ми також розуміємо, як важливо, щоб українська економіка починала працювати - це найкраща підтримка Збройних сил і всієї країни в тилу", - наголошується в інформації компанії



Крім тог, висловлюється сподівання, що ситуація буде поліпшуватися і компанія зможе запустити "гарячу частину" виробництва – прокатні стани для випуску труб і залізничних коліс.



"Водночас компанія продовжить допомагати армії, нашим мобілізованим працівникам, лікарням, які приймають поранених", – сказав в.о. гендиректора компанії Андрій Коротков, якого цитує пресслужба.



"Інтерпайп" - Українська промислова компанія, виробник безшовних труб і залізничних коліс. Продукція компанії поставляється до понад 80 країн світу через мережу торгових офісів, розміщених на ключових ринках СНД, Близького Сходу, Північної Америки та Європи. У 2021 році "Інтерпайп" реалізував 602 тис. тонн трубної продукції і 174 тис. тонн залізничної продукції. Продаж залізничних продуктів здійснюються під брендом KLW.



В "Інтерпайпі" працюють 10 тис. співробітників. У структурі компанії п'ять промислових активів: "Інтерпайп Нижньодніпровський трубопрокатний завод (НТЗ)"," Інтерпайп Новомосковський трубний завод (НМТЗ)"," Інтерпайп Ніко-Тьюб", "Інтерпайп Втормет" і електросталеплавильний комплекс "Дніпросталь" під брендом "Інтерпайп Сталь".



Кінцевим власником Interpipe Limited є український бізнесмен Віктор Пінчук і члени його сім'ї.


Сообщает interfax.com.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?