Авторизация

У скільки обійдеться батькам випускний-2017

У скільки обійдеться батькам випускний-2017

Випускний цього року влетить у копієчку батькам українських школярів. Лише на наряд для випускника доведеться викласти близько 5 тис. грн. Обов'язковий список витрат – це наряд, банкет, фотограф. Найчастіше сюди ще додаються витрати на транспорт і на подарунки вчителям.


Отже, давайте подивимося, в яку суму обійдеться останнє свято дитинства, передає expres.ua . Сукню в Україні можна купити як у звичайному неспеціалізованому магазині, віддавши по знижці близько 300 грн, так і замовити у іменитих вітчизняних дизайнерів, витративши більше 10 тис. грн. В середньому ж у салонах ціна на цілком пристойну і якісну сукню буде варіюватися від 2000 до 5000 грн.


Знайте нормальний костюм для хлопця менше ніж за 15 тис. грн – практично неможливо. Хороший же – обійдеться близько 3 тис. грн. Якщо захочете придбати фірмову річ, тоді ціна буде на порядок більша – 6-8 тис. грн.


Що стосується взуття, то тут випускники зазвичай віддають перевагу двом варіантам: або купити дешеві, одноразові, але симпатичні туфлі (400-600 грн), або ж витратити більше, але зате взяти якісну та шкіряну пару взуття, яка обійдеться близько 2 тис. грн.


У київських ресторанах середня ціна для одного гостя – 600 грн (без алкоголю). Оренда автомобіля (зазвичай замовляють лімузини) коштує близько 1200 грн на годину, в залежності від марки машини. Альо доведеться заплатити ще за додаткову годину, тобто конкретно за подачу машини.


У деяких салонах діють обмеження, згідно з якими можна замовляти тільки більше трьох годин оренди лімузинів. Також потрібно заплатити фотографу. У середньому день роботи фотографа з повним комплектом послуг (починаючи з офіційної частини і закінчуючи бенкетом) обійдеться 8-10 тис. грн. Альо можна знайте і дешевший варіант – близько 4-5 тис. грн.


Ще одна стаття витрат – подарунки школі та вчителям.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка