Авторизация

Пенсіонерів змусять відкривати рахунки в банках

Пенсіонерів змусять відкривати рахунки в банках

Пенсіонерів можуть зобов'язаннями зв'язати відкривати рахунки в банках і займатися щомісячним перерахунком коштів. Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявивши, що монетизація субсидій має дві складові, одна з яких значне ускладнення процедури їх оформлення. Про це він розповів в ефірі «5 каналу». «Монетизація субсидій має дві складові. Перше — це монетизація розрахунків між постачальниками послуг, тобто, сьогодні це кліринг, сьогодні це папірці, сьогодні це взаємозаліки.


Нам радять монетизувати цю частину системи субсидій, і я це повністю підтримую. Друга частина — це безпосередня монетизація субсидій споживача. І тут виникають у нас великі питання, монетизація субсидій дуже істотно ускладнить процедуру оформлення субсидій «, — заявив Розенко. Він додав, що виступає за спрощення процедури оформлення субсидій. «Я пишаюся тим, що ми свого часу запропонували систему субсидій, які можна було оформити дуже просто, я проти того, щоб людям було важче.


А тут починається, відкриття рахунків у банках, переказ коштів щомісячний і не в кожному селі у нас є відділення банків «, — сказав Розенко. Нагадаємо, влада заговорила про монетизацію субсидій на компослуги ще на початку року. Так президент Петро Порошенко заявивши, що «ці виплати будуть монетизовані, так як цього вимагає МВФ». Подробиць монетизації не розказала ні глава держави, ні його прес-служба.


http://expres.ua

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?