Авторизация

Спина закончила боліти відразу ж!Беріть і робіть ці 6 вправ.

Спина закончила боліти відразу ж!Беріть і робіть ці 6 вправ.

З-за сидячого способу життя для більшості з нас, особливо тих, хто постійно працює за комп'ютером, — біль у спині стала звичною. І це стосується всіх віків! Багато сидимо, мало рухаємося, несвідомо викривлюємо свій хребет, утикаючись в смартфони і планшети.


Сучасний ритм життя не залишає нам можливості приділяти багато часу своєму здоров'ю. Спочатку ми намагаємося не звертати уваги на перші ознаки проблем. Тим не менш, коли болі стають сильними, простими засобами справі вже не допоможеш. Завжди краще уникнути проблем зі здоров'ям, попередивши їх!


Комплекс вправ для хребта


У цій статті «Так Просто!» підготував для тебе 6 простих, але дуже ефективних вправ для хребта і спини, які не вимагають для виконання багато часу і особливої фізичної підготовки, але при цьому дають дуже хороші результати!


Морська зірка
Втомився після роботи? Ти можеш не просто відпочити, але і допомогти своїй спині! Для цього потрібно просто лягти на підлогу, розкинути руки і ноги в сторони і трошки полежати а цьому положенні.Потім дуже приємно буде виконати вправу: руки і плечі повертаємо в одну сторону, стегна повертаємо в іншу. Потім повертаємося у вихідне положення і проробляємо те ж саме в іншу сторону. Все робимо дуже повільно і розслаблено!




Лежачий камінь
І знову вправа для ледачих! Для його виконання тобі знадобиться стілець.


Ляж на підлогу, бажано на теплий килим, і закинь ноги на стілець. Вправа допомагає відновити правильний кровообіг у всьому тілі, а спина при цьому зможе відпочити після денних навантажень.




Гнучка змія
Молодість людини визначається рухливістю його хребта. В основу цієї вправи лягло поведінка змії, тварини, яка відрізняється своєю гнучкістю. У давнину мудреці спостерігали за природою, а потім застосовували певні позиції, запозичені у звірів, у фізичних вправах. «Гнучка змія» — асана йоги, але не хвилюйся, це вправа доступно кожному.


Просто лягай на живіт, впирайся пальцями ніг в підлогу і піднімай корпус на руках так високо, наскільки зможеш. Головне, відчувати напругу м'язів, але не переборщувати.




Ембріон
Відчуй себе знову у мами в животику — полеж в позі ембріона. Для цього лягай на спину, зігніть ноги і підтягни їх до живота, обхоплюючи руками.


Перебувай в такому положенні від 30 секунд до хвилини. Ти можеш робити цю вправу, навіть переглядаючи свій улюблений серіал! Тільки потрібно лягти на підлогу.




Встати в кут
Основною метою цієї вправи є розслаблення всіх м'язів. Для того щоб зробити таку «гірку» тобі знадобиться фітбол, якщо в тебе його немає, на допомогу прийде спинка дивана або стілець.


Ноги заплелись
Дана вправа трохи складніше попередніх, але і воно не зажадає від тебе сильної фізичної підготовки і доступно кожному.


Ляж на спину, одну ногу зігніть і підклади під її коліно другу. Взявшись за нижню, повільно підтягуй її до себе, піднімаючи ту ногу, що вгорі. Трохи затримайся в цьому положенні, буквально півхвилини. Роби по вісім підходів для кожної ноги.


Обов'язково виконуй ці 6 простих вправ, і ти забудеш про проблеми з хребтом і спиною, як про страшний сон. Головне — не лінуйся!


Нехай ця стаття допоможе тобі стати здоровішими, міцніший тілом і духом. Якщо тобі сподобався матеріал, розкажи про нього іншим!


Джерело http://fithacker.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка