Авторизация

Як працювати зі статистикою в Instagram

 На підставі даних статистики Інстаграм підраховують різні показники: середню кількість коментарів та лайків, наскільки швидко зростає обліковий запис, коефіцієнт залученості. За статистичними показниками також порівнюють різні облікові записи, отримують дані про сайти конкурентів. Все це дуже корисно, в тому числі, й при покупці реклами блогера. Загалом аккаунт-статистику задіють, налаштовуючи розширений таргетинг для майбутніх промо кампаній.

З питань контекст-реклами для сайтів допомогу нададуть у компанії WEDEX  https://wedex.com.ua/poslugy/kontekstna-reklama-ppc/. Фахівці дають консультації, надають відповідні послуги з гарантією ефективності та швидкими результатами.

Ми розберемося, як відстежувати статистику в Інстаграм, зростання облікового запису, які показники стають доступними, так далі.

Статистика в Інстаграм: важливість опції

Статистичні дані соціальної мережі, що представляється, – показник для інтернет-маркетингу досить важливий. Вона долучена до всіх бізнес-профілів Інстаграм. У сервісах перевірки блогерів статистичні дані демонструють приріст та якість аудиторії. Статистика надає можливість дізнатися цінну інформацію (наприклад, яким чином підписники потрапили на цей обліковий запис, що вони шукають, чим зацікавлені, тощо). Завдяки зібраним відомостям працювати з власною аудиторією можна точніше, а отже, і підвищувати продаж.

Також можна отримати дані, які фото викликають більшу взаємодію, які саме хештеги задіяні частіше, коли краще виставляти фотозображення, так далі.

Статистика Інстаграм: що вона вказує і що на неї впливає

Розділ статистики показує:

  • статистику профілю загалом – охоплену публікаціями аудиторію;
  • загальну кількість підписників;
  • опублікований контент;
  • з яких облікових записів взаємодіяли зі сторінкою користувача.

Статистика також демонструє активність відвідувачів сайту: куди вони безпосередньо переходять після – на е-адресу, кнопку виклику, тощо.

Що стосується того, що впливає на статистику Інстаграм, то для залучення чергових користувачів на сторінку сайту потрібен, перш за все, якісний контент: ємний, точний, з емоджі та хештегами. Мається на увазі також різноманітність, оригінальність, автентичність.

Необхідна і редактура фото, що виставляються: зображення повинні виглядати природно.

Важливо активно працювати з аудиторією, налагодити із нею взаємозв'язок. Для цього проводять конкурси, бесіди, викладають «мікроісторії», відповідають на коментарі тощо.

Важливим є аналіз профілю Інстаграм. Необхідно вивчати контент-«формулу», відточувати маркетинг-стратегію для підвищення рівня залучення у цю соціальну мережу. Тільки таким чином можна досягти кращої впізнаваності свого бренду.  

 

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка