Авторизация

BMW знайшла нового партнера для утилізації батарей електромобілів

BMW знайшла нового партнера для утилізації батарей електромобілів

Компанія Redwood Materials підписала партнерську угоду з BMW. Redwood допомагатиме утилізовувати та переробляти відпрацьовані літій-іонні елементи та їх рідкісні матеріали від авто марок BMW Group.
Нове партнерство допомагає зміцнити поточний статус Redwood Materials як лідера галузі у сфері переробки батарей. Компанія, заснована в 2017 році співзасновником Tesla і колишнім технічним директором Дж.Б.Страубелем, досягла швидкого успіху в переробці літій-іонних батарей і їх дорогоцінних матеріалів, таких як кобальт, мідь, літій і нікель.
За останні кілька років Redwood став партнером Ford, Volkswagen Group і Volvo. У свою чергу Redwood переробила батареї цих брендів і перепродала їх матеріали та компоненти таким компаніям, як Panasonic і Toyota, для нового життя в електромобілях.

У 2023 році компанія рекламувала ефективність 95% у пілотному проекті з переробки акумуляторів, що допомогло їй отримати величезні державні позики на створення відроджених акумуляторів для електромобілів і величезну оцінку компанії.
У BMW кажуть, що Redwood Materials тепер працюватимуть безпосередньо з дилерською мережею автовиробника, що налічує майже 700 автосалонів у США. Спеціаліст з переробки акумуляторів допоможе відновити вичерпані літій-іонні елементи BMW і доставити їх на свої підприємства в Ріно, штат Невада, де він зможе переробити та видобути важливі мінерали.
За словами представників Redwood Materials, від 95% до 98% перероблених критично важливих мінералів буде повернуто в ланцюг постачання акумуляторів і вставлено в нові моделі електромобілів. При цьому алгоритми переробки Redwood Materials мають значно менший вплив на навколишнє середовище, ніж технології конкурентів.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка