Авторизация

Shelby GT500 Code Red показав рекордну динаміку

Shelby GT500 Code Red показав рекордну динаміку

Тюнінгований Ford Mustang від знаменитої компанії Shelby American з 1300-сильним мотором подолав дистанцію в чверть милі за рекордні 8,59 секунди. За цим показником американський масл-кар трохи програє «електричкам» від RImac і Pininfarina.
Донедавна тільки кілька серійних автомобілів - Lucid Air Sapphire, Dodge Challenger SRT Demon 170, Rimac Nevera і Pininfarina Battista - були здатні подолати чверть милі менш ніж за 9 секунд. Тепер до них приєднався спорткар, створений майстрами знаменитої компанії Shelby American. Новинка буде випущена лімітованим тиражем у 30 екземплярів.


Проект Shelby GT500 Code Red стартував кілька років тому, але тільки зараз стало зрозуміло, наскільки автомобіль вийшов швидким. Дистанцію в чверть милі він подолав за рекордні 8,59 с, показавши швидкість 161,81 миль/год (259 км/год).
В основі проекту лежить Ford Shelby GT500, який отримав два нагнітачі. У результаті на звичайному бензині автомобіль видає 1000 к.с. і 1058 Нм крутного моменту. А залити в бак біоетанол Е85, то віддача мотора збільшується до 1300 к.с. і 1356 Нм. У модернізованому V8 використані поршні і шатуни Manley, шпильки ARP, посилені ланцюги ГРМ, нові форсунки і система управління двигуном MoTec. Вся потужність мотора спрямовується на задні ведучі колеса за допомогою 10-ступінчастої автоматичної трансмісії.

Можливість володіти одним із найдинамічніших автомобілів у світі оцінили в $224995.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка