Авторизация

CHERY GROUP вперше увійшла до рейтингу FORTUNE GLOBAL 500, посівши 385 місце

CHERY GROUP вперше увійшла до рейтингу FORTUNE GLOBAL 500, посівши 385 місце

Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:Chery Holding Group Co., Ltd. з гордістю дебютувала у списку Fortune Global 500 2024 року, посівши 385 місце з вражаючим доходом у 39,0917 мільярдів доларів. Це історичне досягнення не тільки знаменує собою ще одну віху для автомобільної промисловості Китаю, але також підкреслює сильну присутність і потенціал Chery на світовій арені як експортера автомобілів №1 у Китаї.
Список Fortune Global 500 є одним із найпрестижніших і авторитетних рейтингів для оцінки сили великих світових компаній. Він дає уявлення про рейтинги великих корпорацій з різних країн, а також зміни в операційній якості, як-от рентабельність продажів, рентабельність власного капіталу та загальна факторна продуктивність. Цього року загальний дохід компаній зі списку Fortune Global 500 становить приблизно 41 трильйон доларів, що на 0,1% більше, ніж у попередньому році, а мінімальний поріг доходу для входу становить 32,1 мільярда доларів. Китай має 133 компанії в списку, загальний дохід яких склав близько 11 трильйонів доларів у 2023 році.
Chery, яка дебютує в списку, представляє незалежні автомобільні бренди Китаю. Заснована 27 років тому зі скромного початку, компанія Chery процвітала під час швидкого автомобільного розвитку Китаю та значних періодів трансформації. Сьогодні Chery може похвалитися 14,2 мільйонами користувачів у всьому світі, працює в більш ніж 80 країнах і регіонах і стала одним із найбільш інтернаціоналізованих китайських автомобільних брендів у списку Fortune Global 500. Шлях сталого розвитку Chery відзначений довгостроковим баченням і стійкістю до економічних циклів.
Зараз Chery йде швидкісним шляхом якісного розвитку. З 2021 по 2023 рік річні продажі групи зросли майже подвоївшись за три роки. Загалом Chery експортувала 3,9 мільйона автомобілів, зберігаючи позицію провідного китайського бренду в експорті легкових автомобілів протягом 21 року поспіль. У 2023 році кожен третій китайський автомобіль, експортований за кордон, був Chery. У першому півріччі 2024 року продажі Chery перевищили 1,1 мільйона автомобілів, що на 48,4% більше, ніж у минулому році, встановивши новий історичний рекорд. Chery є єдиною компанією в галузі, яка досягла зростання як у нових транспортних засобах, які працюють на енергії та паливі, так і на китайському та міжнародному ринках.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?