Авторизация

Представлено новий розкішний позашляховик Infiniti QX80

Представлено новий розкішний позашляховик Infiniti QX80

У США презентували новий Infiniti QX80. Розкішний позашляховик надійде в продаж із літа за ціною від 84 445 доларів та кине виклик Lexus LX і Cadillac Escalade. Його подробиці розкрили на сайті преміального підрозділу Nissan.
Зовнішність Infiniti QX80 витримана в дусі минулорічного концепткара Monigraph. 5,3-метровий автомобіль зберіг знайомий двохоб'ємний силует із високим капотом, проте став елегантнішим на вигляд.


У дизайні стало більше плавних ліній. Величезна решітка радіатора поєднується з тоненькими світлодіодними фарами. Заднє скло прикрите спойлером, а ліхтарі розтягнуті на всю ширину кузова.
Салон Infiniti QX80 2025 оздоблений шкірою і деревом, а діодна під світка може змінювати колір (доступні 64 варіанти). На передній панелі встановлені два 14,3-дюймових дисплеї, ще один екран замінює перемикачі клімат-контролю. Замість важеля КПП з'явилися кнопки.

Позашляховик став просторішим. На всіх трьох рядах крісел є підігрів, а сидіння перших двох рядів можна доповнити вентиляціє ю і масажем. Крім того, система Biometric Cooling стежить за температурою тіла водія та пасажирів і автоматично підлаштовує клімат.
Базова комплектація Infiniti QX80 включає систему напівавтономного руху ProPilot і «просунуті» камери кругового огляду, які дозволяють дивитися крізь капот. Стандартною є і 600-ватна акустика з 14 динаміками, а за доплату доступна аудіосистема Klipsch із 24 динаміками на 1200 Вт.


На зміну 5,6-літровому V8 прийшов новий 3,5-літровий V6 твін-турбо на 450 к.с. і 700 Нм. У парі з ним працює 9-ступінчастий автомат. Новий Infiniti QX80 2025 здатен буксирувати 3,8-тонний причіп.
Привід може бути заднім або повним. Також встановлена пневмопідвіска зі змінним кліренсом.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка