Авторизация

Компанія Changan розсекретила кросовер Uni-Z

Компанія Changan розсекретила кросовер Uni-Z

Компанія Changan опублікувала фотографії нового кросовера Uni-Z, який вийде на китайський ринок у першому кварталі цього року і коштуватиме близько 150 тисяч юанів (приблизно 21 тисяча доалріа). Щоправда, новою машину можна назвати лише формально. Насправді це Oshan Z6 зразка 2022 року, але з трохи іншою зовнішністю і мінімалістичним внутрішнім оздобленням.
На батьківщині Uni-Z сертифікований із двома силовими установками: «турбочетвіркою» 1.5 потужністю 188 кінських сил і гібридною системою на базі «атмосферника» такого ж об'єму. Але подробиць Changan поки що не надає.


Тим часом на світлинах видно, що архітектурою салону Uni-Z дуже відрізняється від, скажімо, Uni-K. Впадає в очі центральний дисплей, невелика прямокутна панель приладів, а також консольний підлокітник з нефіксованим селектором трансмісії та майданчиком для бездротової зарядки.
«Корабель прибульців», що світиться, зі стовпчиками бінарного коду, розташований під лобовим склом, легко сприйняти за чергову спробу фізичного втілення голосового помічника - сьогодні подібні експерименти трапляються дедалі частіше. Однак місцеві журналісти стверджують, що це всього лише елемент фонового підсвічування.

Дуже скоро лінійка Uni буде виділена в окремий суббренд. У модельний ряд увійде ліфтбек Uni-V, кросовери Uni-T та Uni-K (а тепер і Uni-Z), седан Lamore та позашляховик CS55 Plus.
Лінійка самого Changan помітно скоротиться. Великі дилерські центри поділять на дві зони, в одній з яких продаватимуть автомобілі материнської компанії, в іншій - нової Uni.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка