Авторизация

Hyundai розробив технологію, що збільшує запас ходу електромобілів

Hyundai розробив технологію, що збільшує запас ходу електромобілів

Компанія Hyundai разом із KIA, прагнучи підвищити ефективність своїх електромобілів, розробила нову інтелектуальну технологію. Вона отримала назву Active Air Jacket і спрямована на збільшення запасу ходу авто.
Інноваційна система є «активною повітряною спідницею» (AAS). Вона знижує коефіцієнт лобового опору та мінімізує аеродинамічний опір під час руху на високій швидкості. Таким чином збільшується запас ходу та стійкість електромобілів з батарейним живленням.


Ці повітряні спідниці встановлюються перед колесами, але за переднім бампером, щоб мінімізувати турбулентність, яка створюється колесами. Вони активуються на швидкості більше 80 км/год і автоматично забираються, коли швидкість автомобіля падає нижче 70 км/год. Під час тестування на Genesis GV60 нова технологія призвела до зниження коефіцієнта лобового опору (Cd) на 0,008, покращивши опір на 2,8%.
Повідомляється, що AAS перебуває у стадії розробки. Компанія подала заявки на патенти як у Південній Кореї, так і США. У ньому йдеться, що планується «розглянути можливість масового виробництва після випробувань на довговічність та продуктивність».
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?