Авторизация

Електромобіль Acura ZDX отримав ціни та комплектації

Електромобіль Acura ZDX отримав ціни та комплектації

Японський автовиробник оголосив ціни на свій перший серійний електричний кросовер Acura ZDX. Задньопривідний варіант авто можна придбати за 64 500 доларів.
Більш дорога комплектація ZDX з двома електродвигунами та повним приводом доступна прихильникам марки за ціною 68 500 доларів. Що стосується флагманської комплектації, то ZDX Type S оцінена у 73 500 доларів.


Для порівняння, на американському ринку Cadillac Lyriq, який використовує ту ж платформу GM Ultium EV, що й ZDX, можна придбати за ціною від 58 590 доларів. У свою чергу, Genesis GV60 і Tesla Model Y, мають стартову ціну у 52 000 та 43 990 доларів відповідно. Проте Acura ще не застосовувала жодних державних стимулів чи податкових пільг.
У початковому виконанні Acura ZDX має 340 кінських сил і задній привід. Версія з повним приводом має додати кількох коней, але автовиробник ще не розкрив точну цифру. Флагманська версія може похвалитись сумарною потужністю у 500 сил.

За допомогою швидкого зарядного пристрою постійного струму літій-іонний акумулятор ємністю 102 кВт.год може заряджатись за 10 хвилин для пробігу у 130 км.
Японський електромобіль поставляється з вбудованим програмним забезпеченням Google, а також підтримкою бездротових протоколів Apple CarPlay і Android Auto. Електричний кросовер став також першою моделлю Acura з розкішною аудіосистемою Bang&Olufsen, яка замінила фірмову аудіосистему бренду ELS Studio.

У Acura кажуть, що поставки новинки першим клієнтам розпочнуться на початку весни 2024 року. Потенційні покупці можуть купувати електромобіль лише онлайн у рамках кампанії цифровізації бренду. 
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?