Авторизация

Tesla відкликає ще 1,62 мільйона своїх електромобілів

Tesla відкликає ще 1,62 мільйона своїх електромобілів

Tesla відкликає 1,62 мільйона автомобілів у Китаї через проблему безпеки автопілота, яка вже змусила її відкликати 2 мільйони електрокарів у США.
Американський автовиробник мусить випустити бездротове оновлення програмного забезпечення для 1,62 мільйона електрокарів 2014-2023 років, зокрема, імпортованих Model S і X і виготовлених у Китаї Models 3 і Y. Все це має усунути небезпеку неправильного використання функції автоматичного керування та зменшити ризик зіткнень. Таке віддалене оновлення кваліфікується як відкликання продукту відповідно до китайських правил, пише Reuters.
Окремо буде оновлено програмне забезпечення для 7538 одиниць автомобілів Model S і X. Це зроблять, аби розв'язати проблему з дверима, які могли розблокуватися під час аварії.

Напередодні у Сполучених Штатах Америки Tesla почала відкликати понад 2 мільйони автомобілів через занепокоєння регулятора щодо безпеки. Компанія має встановити новий захист у своїй системі автопілота. Також було відкликано понад 120 тисяч Model S і Model X у Сполучених Штатах через ризик розблокування та відкриття дверей під час аварії.
Наразі Китай є основним ринком компанії. Цього тижня Tesla заявила, що поставила рекордні 1,8 мільйона електромобілів по всьому світу і понад половину (944?779 електромобілів) було продано в Китаї.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка