Авторизация

Дизайнери показали нову Skoda Octavia

Дизайнери показали нову Skoda Octavia

Компанія Skoda у 2024 році випустить на ринок оновлену Skoda Octavia. Дизайнери чеського видання AUTO.cz показали на рендерних зображеннях, як виглядатиме ця новинка.
Octavia - це одна з найпопулярніших моделей Skoda. Перше її покоління з'явилося e 1996 роwі. Наразі автомобілістам пропонують четверте покоління цієї моделі. Octavia четвертого покоління випускають з 2019 року, тож її вже час оновити.

Дизайнери чеського видання AUTO.cz вважають, що оновлена Octavia збереже свій традиційний дизайн, але отримає нові елементи. Під час створення цих рендерів дизайнери спиралися на шпигунські фотографії нової Octavia, яку раніше бачили під час дорожніх тестів у сильно закамуфльованому вигляді. Але камуфляж не приховав той факт, що оновлена Octavia отримає деякі елементи дизайну нової Skoda Superb.
Раніше Superb створювали відповідно до стилю Octavia. Тепер, схоже, все навпаки. На рендерах у цього автомобіля передній та задній бампери у стилі Superb, нові фари та новий логотип.

Чи вдалося чеським дизайнерам вгадати дизайн оновленої Skoda Octavia - ми дізнаємось дуже скоро. Так, дебют нової Octavia набагато ближче, ніж ви, мабуть, очікуєте. Її офіційна презентація відбудеться у лютому 2024 року.
Продаж цієї новинки розпочнеться в травні 2024 року. В Україні вона, мабуть, з'явиться наприкінці наступного року.

Раніше передбачалося, що оновлена Octavia запозичить деякі елементи дизайну концепту Skoda Vision 7S, представленого в 2022 році. На базі цього концепту чеський автогігант створить новий кросовер. У продажу він з'явиться у 2026 році.
У оновленої Octavia, як і у моделі поточного року випуску, буде два варіанти кузова - ліфтбек та універсал. Скільки вона коштуватиме - ще не відомо.
рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка