Авторизация

В Італії створили екстремальний гіперкар 777 Hypercar

В Італії створили екстремальний гіперкар 777 Hypercar

Італійська компанія 777 Motors показала свою першу модель із простою назвою Hypercar. Всього випустять лише 7 таких одномісних авто вартістю в 7 мільйонів євро. Про це повідомляє сайт Autocar.
Новий 777 Hypercar - екстремальне трекове купе, що нагадує спортпрототипи з 24-годинних перегонів у Ле-Мані. Обтічне авто отримало обвіс, кіль і величезне антикрило. Двері піднімаються вгору.


В основі гіперкара лежить карбоновий монокок, з вуглеволокна виконані й кузовні панелі, тому маса авто - лише 900 кг. Разом з тим, аеродинаміка забезпечує до 2100 кг притискної сили.
777 Hypercar оснащений високооборотистим V8, що розвиває 800 к. с. при 9000 об/хв. Двигун здатний працювати на екологічно чистому синтетичному паливі.

Максимальна швидкість гіперкара становить 370 км/год, а бічне прискорення в поворотах досягає 4g. На автодромі Монца 777 Hypercar на 2,4 секунди на колі швидше за гоночний спортпрототип Toyota GR010 Hybrid.
У комплекті з авто йде спеціальний гоночний костюм з датчиками, що контролюють пульс, рівень кисню в крові і температуру тіла. Також покупці отримають у подарунок гоночні курси на треку Варано в Італії, або на знаменитому автодромі Індіанаполіса в США.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?