Авторизация

Паб у Львові - "Добрий Друг"

 Паб у Львові

Взагалі, вкрай рідко ділюся своїми думками та враженнями настільки публічно, та ще й у письмовій формі... Хоча, та де там рідко - це вперше. Просто заклад, який я вчора відвідав справив на мене таке враження, що навіть після того, як поділився інформацією з друзями, мене не попустило: схоже, доля розповісти усьому світу. Ну так ось, де ж я був? Паб “ добрий друг “ у Львові . Ми просто вирішили відпочити сім’єю з нагоди “12-ки” сина у школі і, прогулюючись вулицею Лесі Українки, натрапили на нього - паб “ добрий друг “. Якщо бути відвертим, то не скажу, що вхід був якимось дуже помітним та особливим - швидше, навпаки, не виділявся з-поміж інших закладів по цій пішохідній гастрономічній алеї.

Чому ми туди зайшли? Давайте назвемо це внутрішнім відчуттям, або ж надворі було просто надто холодно - і так, другий варіант ближче до правди. Паб “ добрий друг “ у своїй структурі має два поверхи - і ми вирішили присісти у підвалі. З чого складалось наше замовлення?

Львіський паб "Добрий Друг" - меню та крафтове пиво

Ох, нарешті моя найулюбленіша частина: 2 види пива (назви не пам’ятаю, але обіцяю потім пояснити, чому так трапилось), піца SUPER MARIO, бургер JUST DO IT, торт “гінес” та лимонад. Почнемо з піци: то було щось велетенське та дуже смачне. По-перше, вона була на чорному тоненькому-тоненькому тісті, а з інградієнтів пам’ятаю, що були різні види сиру та грибів. Ах так, ледь не забув: подавалась вона з ягідним соусом. Ну, якщо з мого опису ви того не відчули, то скажу сам: вона - ідеальна. Коротше, якщо шукати найкрутішу піцу у Львові - то це паб “ добрий друг “.

Рухаємось далі - бургер, його ми брали для малого. Чим був особливий? Складати його довелось самому (про це нас попередили перед замовленням), тобто тобі приносять усі складники, а ти вже у бажаному порядку формуєш то у бургер своєї мрії. Син нього всього (попри його любов до шкідливої їжі) навіть-то й не подужав, до того ж бургер подавався з картошкою фрі. Лимонад для моєї малечі теж був файний, якийсь авторський ніби. Дружину привітна офіціантка Людмила заінтригувала тортом з вмістом пива. Ну на смак, скажу чесно, пиво зовсім там не відчувається, але загалом тістечко було смачне. Коротше, від мене паб “ добрий друг “ за кухню ( відносно закладів у Львові ) отримує твердий максимум.

Тепер нарешті підходимо до найважливішого - пиво. Тут їх 24 види. Ти в шоці? Спокійно там, бо це ще не все: ці 24 види щотижня міняються. Тому так назв я зовсім не пам’ятаю, бо навіть не намагався зберегти то у своїй свідомості. Як ми обрали, що хочемо? А все дуже просто - бармен Ваня. Кожен з нас описав бажаний смак, він навів ще декілька деталізуючих питань - і ось моє якесь світле, у дружини темне, а у малого лимонад. Ваня був терпеливим, уважним та влучним.

Оцінка

Тому паб “ добрий друг “ ловить від мене 10 балів з 10 за напої теж. Ну що ж тут ще сказати? Якісним обслуговуванням у Львові теж не завжди балують, але паб “ добрий друг “ вразив і тут. Ах так, і навіть лише після першого візиту нам дали бонусну картку. Не думаю, що ще є сенс щось розповідати - відвідай та переконайся сам. А я поки посиджу тут щасливий, що у Львові є заклади такого рівня, як паб “ добрий друг “.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?