Авторизация

Генпідрядник ТОВ «ІБК «Євротехнології» на 5 мільйонів занизив вартість

Виконання тендеру ТОВ «ІБК «Євротехнології»

23 квітня 2017 Управління розвитку міського господарства та капітального будівництва Покровсьої міськради уклало договір із ТОВ «ІБК «Євротехнології» по виконанню робіт по об’єкту «Реконструкції очисних споруд каналізації м. Покровськ». Сума договору склала 35,31 млн. грн., з яких на придбання матеріалів та обладнання сплачено 30,28 млн. грн.

Для довідки, невеличке місто Покровськ, що знаходиться в Донецькій області, поряд з річкою Грішинка. Покровськ це нова назва, 2017 року його перейменували в звязку з законом про декомунізацію з Красноармійськ. 

Генпідрядник ТОВ «ІБК «Євротехнології» занизив вартість робіт в місті Покровськ

Згідно досудового розслідування Справа № 314/849/17 Артемівського міськрайонного суду Донецької області було встановлено кримінальне правопорушення, передбаченого ч.1 ст.366 КК України.

В розслідуванні справи свідчить ся про те, що генпідрядник ТОВ «ІБК «Євротехнології» мав справу з трьома постачальниками обладнання. Ці компанії не були пов’язані з головним підрядчиком ТОВ «ІБК «Євротехнології», вони працювали вперше. В процесі закупівлі матеріалів і обладнання в ТОВ «Каналтруб», ТОВ «Локейшн Інжект» і ТОВ «Балун» витрати були збільшені. Допускаємо, що це помилка пов’язана з жадібністю начальників відділу продажу. Бо відповідальні за закупку обладнання виявили факт розбіжності цін.

Компанія звернулись до суду. Знайшли відповідальних і як з’ясувалося в суді, дві компанії ТОВ «Локейшн Інжект» і ТОВ «Балун» були зареєстровані за однією адресою. Так, це не кримінал але далі цікавіше. Засновником «Балун» значиться Микитюк Павло Леонідович, що є в свою чергу родичом директора ТОВ «Локейшн Інжект» Богданченко М. В. Відповідальні використовували схему купівлі-продажу збільшуючи прайс на транспортуванні і наданні послуг для своїх компаній.

Надалі, вище згадуванні товариства згідно відомості №124563278395 про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч.5 ст.867 КК України, слідчими Покровського відділу нац. поліції. виніс суму відшкодування в 5 млн. грн.

Повертаючись до першої справи, відзначимо що ТОВ «ІБК «Євротехнології» незважаючи на прикрий факт шахрайства і корупції виконав на всі 100% замовлення по договору. Та повернув нелегально отримані кошти, чим занизив вартість робіт.

Матеріал надано виключно в інформаційних цілях

http://ibkeuro.com

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?