Авторизация

"Це совок": що відбувається в Луганську напередодні 9 травня

"Це совок": що відбувається в Луганську напередодні 9 травня

У тимчасово окупованому Луганську проросійські найманці традиційно зженуть так званих бюджетників і студентів на парад військової техніки 9 травня. Про це LIGA.net повідомили місцеві жителі на умовах анонімності.

"Потрібна картинка. Вони це показували 1 травня, покажуть і 9 травня. Весь центр спеціально перекриють", - зазначив луганчанин Сергій, ім'я якого змінено з метою безпеки.


За його словами, 1 травня в Луганську проходила "першотравнева хода". "Одним словом, це справжній совок", - вважає він.




Фото: сайт бойовиків


За даними ОБСЄ, напередодні 9 травня бойовики вже зігнали військову техніку на територію колишнього міжнародного аеропорту Луганськ.


"Члени патруля місії бачили сім самохідних гаубиць (2С1 Гвоздика, 122 мм), сім реактивних систем залпового вогню (БМ-21 Град, 122 мм) і 10 буксируваних гаубиць (2A65 Мста-Б, 152 мм - п'ять од., Д-30 жаба, 122 мм - п'ять одиниць.) на території колишнього міжнародного аеропорту Луганськ, приблизно в 10 кілометрах на південь від Луганська", - відзначили в прес-службі.



29 квітня повідомлялося, що в Луганську черги в так званий паспортний стіл Жовтневого району деякі місцеві жителі займають з 04:00 для отримання псевдодокументів терористичної організації ЛНР, щоб потім "мати пільги для отримання російських паспортів" за спрощеною системою.


Читайте також: Паспорти РФ в Донбасі: що кажуть мешканці Луганська та Донецька

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?