Авторизация

Під Києвом невідомі напали на будинок: забрали багато валюти

Під Києвом невідомі напали на будинок: забрали багато валюти

За скоєння розбійного нападу на житловий будинок поліція Київської області розшукує зловмисників. Про це повідомляє прес-служба відомства.

"Сьогодні вночі в смт Глеваха четверо невідомих у темному одязі і в балаклавах проникли в один з будинків", - уточнили в прес-службі.


У поліції підкреслили, що нападники зв'язали господарів і під загрозою застосування насильства змусили віддати більшу суму грошей в іноземній валюті. Після чого зникли в невідомому напрямку.

Зараз на місці події працюють слідчо-оперативні групи Васильківського відділу поліції і столичної області, керівництво Головного управління, оперативники кримінальної поліції, криміналісти, кінологи.


За фактом розбійного нападу порушено кримінальну провадження за ст. 187 Кримінального кодексу.



Відповідаючи на питання LIGA.net про те, що будинок, який був пограбований, нібито належить депутату від Народного фронту Павлу Пинзенику, Микола Жукович сказав: "Офіційно цю інформацію, як речник поліції Київської області, не підтверджую. Було скоєно напад на один з приватних будинків, але кому він належить, ніде не розголошується. Ми не розголошуємо, хто знаходився в будинку й кому належить цей будинок, це приватна власність".


Читайте також: Напали на знімальну групу програми "Схеми": відео

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?