Авторизация

У Львівській області масово отруїлися нацгвардійці

У Львівській області масово отруїлися нацгвардійці

У Львівській області отруїлися 57 військовослужбовців. Про це повідомляє прес-служба Західного територіального управління Нацгвардії.

29 квітня в медпункт військової частини 4114 звернулося 27 військовослужбовців зі скаргами на погане самопочуття й ознаками розладів травлення.


Їх відправили на лікування у військовий госпіталь міста Золочів.

"Наступного дня, для локалізації можливої ​​інфекції, в госпіталь були відправлені ще 30 військовослужбовців з ймовірними ознаками. Напередодні майже все військовослужбовці перебували на службі з охорони громадського порядку у Львові, до деяких приїжджали родичі", - відзначили в прес-службі.


За даними відомства, всі продукти харчування, що надходять на забезпечення військової частини, проходять вхідний контроль і їх якість підтверджується супровідними документами.


"У військовій їдальні харчується понад 300 осіб, тому говорити про те, що військовослужбовці з'їли неякісні продукти харчування в їдальні поки немає підстав. В їдальні військової частини були відібрані проби харчових продуктів, готової їжі, змиви", - наголошується в повідомленні.



Результати будуть відомі найближчим часом. Стан здоров'я військовослужбовців задовільний. За даним фактом призначено службове розслідування.


21 березня в Сєверодонецьку отруїлися учні однієї зі шкіл.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка