Авторизация

Зеленський зустрівся з лідерами українських мусульман: фото

Зеленський зустрівся з лідерами українських мусульман: фото

Сьогодні новообраний президент Володимир Зеленський зустрівся з муфтіями і мусульманськими релігійними діячами. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив муфтій Духовного управління мусульман України Умма шейх Саїд Ісмагілов.

Ісмагілов розповів, що йому зателефонувала помічниця Зеленського після того, як він написав пост, в якому запитав, чи планує президент зустрітися з мусульманськими лідерами.


"Володимир Зеленський дав висловитися кожному по черзі", - написав Ісмагілов.




За його словами, Зеленському розповіли про активну участь мусульман у захисті єдності й свободи України, в розвитку громадянського суспільства, а також про арешти і порушення прав і свобод мусульман на окупованих територіях Криму і Донбасу.





"Пан Володимир Зеленський сказав, що він хоче єдності України і українського суспільства, закликає всіх до примирення і консолідації, і сподівається, що релігійні лідери сприятимуть цьому", - написав Ісмагілов.


"Також він зазначив, що потрібно залучати іноземних інвесторів з інвестиціями в різні галузі економіки, в тому числі і з мусульманських країн", - додав муфтій.





"В цілому - враження позитивні", - підсумував Ісмагілов.



30 квітня Зеленський зустрівся з главою Православної церкви України митрополитом Епіфанієм.


1 травня Зеленський зустрівся з митрополитом Московського патріархату  Онуфрієм.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?