Авторизация

Партнер Зеленського розповів про його контакти з олігархами

Партнер Зеленського розповів про його контакти з олігархами

Команда новообраного президента  Володимира Зеленского навряд чи буде співпрацювати з олігархом Валерієм Хорошковським. Про це бізнес-партнер Зеленського Сергій Шефір розповів в інтерв'ю  theБабель.

Чутки про те, що Хорошковський давав гроші на передвиборну кампанію Зеленського, Шефір назвав маячнею, і додав, що представники Студії Квартал-95 не спілкувалися з Хорошковським з тих пір, як пішли з телеканалу Інтер, - з 2012 року.


На запитання, чи міг би Хорошковський стати спонсором кампанії Зеленського і зайняти якесь місце в команді, Шефір відповів: "Ми не любимо спонсорів. Ми любимо інвесторів, які вкладають гроші, а потім отримують дивіденди". Але коли журналіст зауважив, що отримувати політичні дивіденди за гроші - це корупція, Шефір заявив: "Тому я і кажу, що ми таке не любимо".

Він також відкинув припущення, що в команді нового президента може бути Андрій Портнов - заступник голови АП за часів екс-президента  Віктора Януковича. "Він ні разу не був в штабі. Якщо Богдан (юрист Ігоря Коломойського  Андрій Богдан - ред.) з ним спілкується десь, припускаю, він може спілкуватися. Але Портнов - точно не наша команда і бути в ній не може", - сказав бізнес-партнер Зеленського


На питання, чому не може, Шефір відповів: "Тому що ми хочемо привести нових людей".


Що стосується  Віктора Пінчука, з яким Зеленський недавно зустрічався, Шефір припустив, що Пінчук пропонує людей в команду - "на рівні рад".


Говорячи про Ріната Ахметова, він висловив упевненість, що із Зеленським Ахметов не зустрічався. При цьому телеканал Україна, який належить Ахметову, демонстрував лояльність до Зеленського, каже Шефір. За його словами, всі основні українські телеканали - "ICTV, Україна, СТБ - були лояльними,  Плюси просто підтримували".



Нагадаємо, Шефір заявив, що у команди президента була домовленість з каналом 1+1 про підтримку, в ній нібито не було фінансової складової.


На тлі перемоги Зеленського Портнов анонсував повернення в Україну. Пізніше адвокат Януковича заявив, що той теж хоче повернутися в Україну після інавгурації Зеленського.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?