Авторизация

Інавгурація Зеленського буде "з фішечками", кадри - після неї

Інавгурація Зеленського буде "з фішечками", кадри - після неї

Обраний президент Володимир Зеленський  представить команду, в тому числі глав СБУ, ГПУ, МВС, Міноборони, Генштабу та інших не раніше, ніж влаштується на Банковій. Як пише Українська правда, про це розповів член його передвиборного штабу, сценарист серіалу "Слуга народу" Юрій Костюк.

"Як тільки команда зайде в Адміністрацію президента, з'явиться доступ до певної інформації", - пояснив він.


Таким чином, до інавгурації ніяких прізвищ у Зеленського називати не будуть.

"Ми не можемо назвати главу СБУ або, наприклад, генпрокурора, бо одна справа - назвати цю людину, а інша - призначити. Ми зараз не маємо ресурсів повноцінно перевірити людей так, як це повинно бути - перевірити, чи є у них родичі в Росії, їх бекграунд, яка реальна їх біографія", - пояснив Костюк.


При цьому, за його словами, повинна бути перевірка "не тільки спецслужб, але й з боку громадськості": "Сьогодні активісти користуються в суспільстві найбільшим рівнем довіри і знаходять скелети в шафі краще, ніж будь-хто".



У Зеленського поки не знають, коли буде інавгурація - до 27 травня або після.


"А як готуємося - думаємо про "фішечки". Зрозуміло, що є офіційна процедура, яку ми поважаємо. Ми, до речі, думали, чи можна вивести депутатів в інше місце на інавгурацію, але для цього треба міняти регламент <...> Ми в процесі обговорення, не хочу розкривати всі секрети. Я думаю, що такої інавгурації ще не було. Можу сказати, що щось буде цікаво", - інтригує член команди Зеленського.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?