Авторизация

У Facebook пояснили, коли перевірять політичну рекламу

У Facebook пояснили, коли перевірять політичну рекламу

Соціальна мережа Facebook анонсувала посилення правил політичної реклами напередодні травневих виборів до Європарламенту. Про це повідомляє Deutsche Welle.

"Щоб попередити зловживання і втручання у вибори, всім рекламодавцям з Євросоюзу необхідно пройти процес авторизації в їх країнах - тільки так вони зможуть запустити рекламу, пов'язану з виборами до Європарламенту", - зазначив менеджер соцмережі Річард Аллен 29 березня.


За його словами, додаткові перевірки ідентичності та місця розташування рекламодавців повинні, "стати бар'єром для тих, хто думає використовувати рекламу для втручання у вибори з-за кордону".

Подібні заходи Facebook застосував на минулих недавно виборах в Канаді і Індонезії.


Аллен визнав, що ці заходи будуть недостатніми для повного викорінення маніпулюючого контенту. "Ми протистоїмо розумним, креативним і добре фінансованих противникам, які змінюють свою тактику, варто нам помітити зловживання", - підкреслив він.


Facebook вже неодноразово анонсував підготовчі заходи до виборів в Європарламент. Під час виборів повинен працювати новий віртуальний ситуаційний центр, куди буде стікатися інформація про можливі порушення і фейки.



Вибори до Європарламенту пройдуть в країнах Євросоюзу з 23 по 26 травня 2019 року.


19 березня повідомлялося, що з 15 березня рекламодавці в Україні повинні бути авторизовані для розміщення в Facebook рекламних повідомлень політичного характеру в країні.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?