Авторизация

ТК Україна отримав найбільше грошей за політрекламу - ЧЕСНО

ТК Україна отримав найбільше грошей за політрекламу - ЧЕСНО

Кандидати в президенти сплатили з виборчих фондів за рекламу на телеканалі Україна найбільшу суму - 260 млн грн, і це становить п'яту частину від витрат фондів всіх кандидатів. Про це розповіла аналітик партійних фінансів суспільного руху ЧЕСНО Олена Нікуліна, передає Укрінформ.

Вона зазначила, що реклама на ТК Україна - найдорожча і йому політики найактивніше робили замовлення в рамках виборчої кампанії.


За даними ЧЕСНО, телеканал ICTV отримав за передвиборчу рекламу 102 млн грн, Інтер - 100 млн грн, СТБ - 90 млн грн, 1+1 - 74 млн грн.

За словами Нікуліної, в першу десятку за кількістю отриманих від кандидатів коштів увійшли три компанії, які не є телеканалами і не надають медіарекламу - це Медіа-баїнг, Високий замок і Інтерконтиненталь, які надають послуги з розміщення зовнішньої реклами та виготовлення друкованої продукції.



Вона також підкреслила, що в ТОП-10 компаній, яким кандидати перераховували кошти з виборчих фондів, увійшов регіональний телеканал Сфера-ТВ, який отримав за телерекламу 25 млн грн.


25 березня в ЧЕСНО повідомили, що політики витратили на передвиборчі кампанії майже мільярд.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка