Авторизация

Штаб Порошенка: Останні Схеми - чорний піар, готуємо позов

Штаб Порошенка: Останні Схеми - чорний піар, готуємо позов

У передвиборному штабі Петра Порошенка вважають останній випуск Схем чорним піаром, і Ігор Кононенко , який фігурує в журналістському розслідуванні, має намір подати позов на Радіо Свобода в суд за кордоном. Про це сьогодні на брифінгу заявив спікер штабу Олег Медведєв.

"Ми не вважаємо себе клінічними ідіотами, щоб вважати, що коли журналістські розслідування з'являються за два дні до виборів, це випадковість чи збіг обставин", - підкреслив Медведєв, назвавши сюжет передвиборчою технологією, чорним піаром.


Він зазначив, що за розслідування видається "банальний злив" від одного з правоохоронних органів, до того ж "за несвіжою, багаторічної давності справою".

На думку Медведєва, вчорашнє розслідування програми Схеми Радіо Свободи має безпосереднє відношення до передвиборчої кампанії.


"Я уповноважений заявити, що Ігор Кононенко, якого згадували в цьому розслідуванні, вважає поширену інформацію недостовірною, а також підготовлену з грубим порушенням журналістських стандартів. І він прийняв рішення найближчим часом подати позов в суд  на Радіо Свобода", - заявив Медведєв.


Він уточнив, що судовий позов буде поданий не в Україні, а за кордоном. Адвокатом Кононенка в цій справі буде Грем Аткінс, який раніше представляв інтереси Петра Порошенка в справі проти ВВС.



В останньому випуску Схем журналісти розповідають про те, як, за їхніми даними, народний депутат, перший заступник голови фракції БПП Ігор Кононенко зі схвалення Порошенка заробляв на аферах в енергетиці.


У сюжеті представлені телефонні переговори фігурантів розслідування, що стосуються отримання незаконних прибутків від енергокомпаній, а також встановлено, за словами журналістів, зв'язок цих схем з Кононенком і Порошенком.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?