Авторизация

"Краще відчепіться". Гендиректор 1+1 відповів Порошенку

"Краще відчепіться". Гендиректор 1+1 відповів Порошенку

Генеральний директор телеканалу 1+1 Олександр Ткаченко звернувся до президента Петра Порошенка, заявивши, що не потрібно "жаліти" нібито "заляканих журналістів", а краще "відчепіться". Про це він написав у своєму Facebook.

Він додав, що має намір подати в суд на президента, якщо той не доведе свої слова про залякування співробітників каналу.


"... збираюся подати проти вас позов до суду за маніпуляції громадською думкою і тиск на незалежні засоби масової інформації. Фактів у мене досить", - написав він.

Ткаченко також стверджує, що Порошенко "давно небайдужий" до ТК і просив підтримати його на виборах в 2014-му, а потім "різними способами намагався отримати контроль над каналом - переважно, методами шантажу й тиску".


Звернення Ткаченка написано, як сам він пояснює, в зв'язку з висловлюванням президента про "заляканих журналістів" каналу.


25 березня 2019 року президент вирішив подати в суд на канал 1+1 "за систематичну брехню" і "дезінформацію", які, на думку Порошенка, завдають шкоди його честі і гідності як кандидата в президенти і чинного президента.



Група 1+1 медіа заявила у відповідь, що кожен факт, який був приведений в журналістському розслідуванні, підкріплений доказовою базою й свідками.


27 березня в штабі Порошенка повідомили, що позов проти каналу не буде містити матеріальних претензій, він торкнеться тільки вимоги спростувати поширену неправдиву інформацію.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка