Авторизация

Похід в Раду. Гриценко заявив про можливе об'єднання семи партій

Похід в Раду. Гриценко заявив про можливе об'єднання семи партій

Лідер партії Громадянська позиція і кандидат в президенти Анатолій Гриценко  заявив про можливість об'єднання семи партій в одну перед парламентськими виборами, які відбудуться в 2019 році. Про це він сказав в програмі Право на владу.

"Я припускаю, що частина з тих сил, які ближче і зараз ми працюємо у форматі штабу, можуть об'єднатися в одну партію. ​​Ми знайдемо правильний формат, який буде корисний для країни", - сказав Гриценко. "Як тільки завершиться виборчий процес, ми сядемо з тими сімома партіями, які підтримали або знялися й підтримали мене, і будемо вирішувати", - уточнив він.


Читайте також: Гриценко про можливий союз з Тимошенко: "Сезонний авітаміноз?"

Кандидат в президенти додав, що до того, як мер Львова і лідер партії ВО Самопоміч Андрій Садовий зняв свою кандидатуру з виборів на його користь, не було ніяких розмов про квоти і розподіл посад у разі його перемоги на президентських виборах.


За словами Гриценка, вони домовилися ще "за кілька місяців або навіть за рік до того", що в наступному парламенті Громадянська позиція і Самопоміч будуть першими силами, які сформують коаліцію.


Політик зазначив, що поки не відомо, як можливе об'єднання партій піде в парламент, оскільки для цього після президентських виборів будуть потрібні зміни до виборчого законодавства.



Дивіться також: Вибори в Раду. Партії-важковаговики дихають в спину Зеленському - опитування


1 березня мер Львова  Андрій Садовий і Дмитро Гнап з партії Сила людей зняли свої кандидатури з президентських виборів на користь іншого кандидата -  Анатолія Гриценка. Пізніше Садовий розповів, що за кілька днів до зустрічі з Гриценком він в Києві зустрівся з кандидатом в президенти Володимиром Зеленським. 21 березня мер Львова заявив, що більше не балотуватиметься на цю посаду і хоче працювати на "рівні держави".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка