Авторизация

Позов Порошенка проти 1+1: матеріальних претензій не буде - штаб

Позов Порошенка проти 1+1: матеріальних претензій не буде - штаб

Судовий позов президента Петра Порошенка проти телеканалу 1+1 не буде містити матеріальних претензій, він торкнеться тільки вимоги спростувати поширену неправдиву інформацію. Про це заявив представник виборчого штабу Порошенко Олег Медведєв на брифінгу в четвер.

За словами спікера, підготовка позову знаходиться на завершальному етапі, він буде поданий найближчим часом.


Медведєв зазначив, що список фейкової і недостовірної інформації в позові займає близько трьох сторінок і стосується одного з останніх випусків програми Українські сенсації.

Він додав, що в позові особливу увагу приділено словами лідера однієї з проросійських (за даними представника виборчого штабу) партій Молдови Рената Усатого, який нібито зараз не проживає в Москві.


Крім того, Медведєв зазначив, що в позові йдеться про поширення каналом 1+1 інформації про нібито порушення кримінальних проваджень проти Порошенка Європейським бюро з питань протидії зловживанням і шахрайству та Британським офісом розслідування шахрайств.


Читайте також: Порошенко виграв суд про наклеп у Бі-бі-сі: вибачилися і заплатять





25 березня 2019 року президент вирішив подати в суд на канал 1+1 "за систематичну брехню" і "дезінформацію", які, на думку Порошенка, завдають шкоди його честі і гідності як кандидата в президенти і чинного президента. У штабі Порошенка вважають, що власник телеканалу  Ігор Коломойський перетворив його "в знаряддя брудних політичних технологій та чорного піару проти... Порошенка".


Група 1+1 медіа заявила у відповідь на намір Порошенка подати в суд на телеканал 1+1, що кожен факт, який був приведений в журналістському розслідуванні, підкріплений доказовою базою й свідками.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка