Авторизация

Прикордонники відповіли, чому випустили Бойка й Медведчука

Прикордонники відповіли, чому випустили Бойка й Медведчука

У Держприкордонслужбі заявили, що в компетенцію відомства не входить видача дозволів або заборон на виліт повітряних транспортних суден. Так на заяву генпрокурора про візит Юрія Бойка і Віктора Медведчука у РФ відповів спікер ДПСУ Олег Слободян.

Раніше сьогодні Юрій Луценко заявив, що прикордонники випустили Бойка і Медведчука "всупереч встановленому порядку".


"Питання є не тільки до Державіаслужби, а й до Прикордонслужби, яка випустила цих осіб всупереч встановленому порядку", - сказав він.

Слободян у своєму Facebook спростував цю заяву.


"Інспектори Державної прикордонної служби приймають рішення про надання дозволу громадянам на перетин кордону після перевірки документів, які таке право надають. Якщо документи дійсні і щодо даного громадянина немає обмежень у перетині кордону з боку інших правоохоронних органів - він може перетнути кордон", - написав Слободян.



"Що стосується дозволу на виліт повітряних транспортних суден, то це питання не в компетенції Держприкордонслужби", - додав він.


22 березня прем'єр РФ Дмитро Медведєв зустрівся в Москві з Бойком і Медведчуком. На зустрічі також був присутній голова правління Газпрому  Олексій Міллер. Учасники заявили, що зустрілися для проведення "економічних переговорів".

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка