Авторизация

Євробачення в Тель-Авіві під загрозою зриву через безпеку

Євробачення в Тель-Авіві під загрозою зриву через безпеку

Проведення пісенного конкурсу Євробачення-2019, який в цьому році повинен відбутися в ізраїльському в Тель-Авіві, опинилося під загрозою зриву. Про це пише The Jerusalem post.

Пов'язано це із загостренням конфлікту між Ізраїлем і Палестиною, зокрема, із загрозою чергового ракетного обстрілу з боку сектора Газа.


Дивіться також: "Залізний купол" дав маху: ракета зруйнувала будинок в Ізраїлі - відео

Прес-секретар Ізраїльської корпорації телерадіомовлення (KAN) сказала, що суспільний мовник не має конкретного плану дій на випадок загрози під час Євробачення, оскільки ракети з території Гази "можуть з'явитися в будь-який час, без попередження або очікування".


Офіційні представники Європейської мовної спілки (EBU) заявили в коментарі в The Jerusalem post, що "охорона і безпека завжди мають першорядне значення для EBU" і там продовжують "уважно стежити за поточною ситуацією в Ізраїлі".


В Європейській мовній спілці не стали відповідати, чи є у них запасний план з місцем для проведення конкурсу, оскільки за 63 роки Євробачення жодного разу не скасовували.



Дивіться також: Букмекери назвали нового лідера конкурсу Євробачення-2019: відео


27 лютого Україна відмовилася від участі в конкурсі. Транслювати Євробачення-2019 в Україні будуть, але голосувати українці не зможуть. Голова правління НСТУ Зураб Аласанія сказав, що, в разі перемоги Росії на конкурсі в цьому році, Україна відмовиться від участі й у наступному.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Ви часто занимаетесь сексом на першому побаченні?