Авторизация

Bihus.info дізналися, якій партії анонімно перерахували 2,2 млн

Bihus.info дізналися, якій партії анонімно перерахували 2,2 млн

Жінкою, якій ГПУ повідомила про підозру через анонімне фінансування однієї з політичних партій, є киянка Анастасія Гребенюк. 2,2 млн грн вона перевела на рахунки партії Батьківщина. Про це повідомляє Bihus.info з посиланням на свої джерела.

"За інформацією наших джерел, йдеться про фінансування партії Батьківщина, а жінкою, якій оголосили підозру, є киянка Анастасія Гребенюк. Найімовірніше, що матір'ю є Катерина Ярова, яка, в свою чергу, керує відділенням ПриватБанку в селищі Саврань Одеської області", - йдеться в повідомленні.


За даними ГПУ, жінка внесла кошти на рахунки партії, не вказавши себе як платника і незаконно використавши персональні дані 15 інших громадян.

При цьому підозрювана, можливо, вступила в змову з керівником відділення одного з банків, яка забезпечила незаконне оформлення платежів, повідомили в Генпрокуратурі.


Журналісти відзначають, що на Facebook-сторінці Гребенюк є спільні фото з іншими фігурантами розслідування Bihus.info, зокрема з Владиславом Коречним.





У друзях у Гребенюк є тітка Коречного - Наталка Зубар, яка незважаючи на те, що працює касиркою супермаркету, за документами перерахувала Батьківщині майже 1,5 млн грн.



У Bihus.info повідомили, що правоохоронці готують підозру також Катерині Яровій.




рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка