Авторизация

Українці сказали, кого хотіли б бачити прем'єром: опитування КМІС

Українці сказали, кого хотіли б бачити прем'єром: опитування КМІС

Після президентських виборів і переформатування уряду більшість опитаних українців хотіли б бачити на посаді прем'єр-міністра  Володимира Гройсмана (13,1%). Про це свідчать результати опитування Київського міжнародного інституту соціології.




Опитування проводилося з 12 по 23 березня методом особистого інтерв'ювання 2014 респондентів, що мешкають в 131 населеному пункті в усіх регіонах, крім Криму та окремих районів Донецької та Луганської областей.

Статистична похибка не перевищує: 3,3% для показників, близьких до 50%, 2,8% - для показників, близьких до 25%, 2,0% - для показників, близьких до 10%, 1,4% - для показників , близьких до 5%.


Раніше сьогодні повідомлялося, що, якби вибори президента проводились приблизно за 10 днів до офіційної дати голосування, в першому турі з великим відривом від найближчого конкурента - чинного глави держави Петра Порошенка - переміг би шоумен Володимир Зеленський, наводячи дані опитування серед виборців, які визначилися з симпатіями, пише Київський міжнародний інститут соціології.

рейтинг: 
Оставить комментарий
Новость дня
Последние новости
все новости дня →
  • Топ
  • Сегодня

Опрос
Оцените работу движка